www.czechage.czwww.spuntydouso.czwww.vestoje.czwww.vychytavky-privesky.czwww.nabryle.cz
bryle2 bryle4 bryle3 bryle1 bryle5

Ochrana osobních údajů

 

⦁ Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Naše polečnost  je registrovaným správcem osobních údajů, veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a zkvalitnění nabízených služeb. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro bezproblémové doručení zboží.
⦁ Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá naše společnost s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.
⦁ Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Naše společnost je ve smyslu § 5 odst. 5 zák. o ochraně osobních údajů oprávněna za účelem nabízení obchodu a služeb subjektu údajů jako správce jeho osobních údajů získaných v souvislosti se svojí činností použít jeho jméno, příjmení a adresu. Tyto osobní údaje je možno na písemnou žádost zákazníka vymazat z databáze. Správce osobních údajů poté nesmí dále uvedené údaje zpracovávat.
⦁ Stanete-li se zákazníkem tohoto internetového obchodu dáváte již při registraci či odeslání objednávky souhlas s tím, že údaje o vás budou zařazeny do zákaznické databáze.S těmito údaji je zacházeno výhradně dle zákonem stanovených postupů, jak je uvedeno výše.

 

 

 

Vítejte v www.naBryle.cz

 

Internetový obchod zaměřený na doplňky k brýlím. Najdete zde největší výběr sportovních šňůrek k brýlím.

 

 

Akční nabídka
Elegantní řetízek na brýle
58,08 Kč 54,45 Kč
Založeno na 1 recenzích.
Ranchero šňůrka na brýle
223,85 Kč 217,80 Kč
Half Pipe šńůrka
181,50 Kč 175,45 Kč
Založeno na 2 recenzích.